Variconis gdje kupiti, cijena u ljekarnama

Variconis gdje kupiti, cijena u ljekarnama
4.5 (90%) 4 votes

Variconis za vene je prirodan zaštitan gel koji kontrolira, uklanja i sprječava proširene vene. Proširene vene vrlo su bolno stanje za pogođene osobe. Mnogi ljudi isprobali su skupe postupke, uključujući operacije kako bi se riješili tog problema. Međutim, najbolji način uklanjanja boli, oteklina i problema s proširenim venama je primjena ovog prekrasnog gela. Sastavljen je samo od prirodnih sastojaka koji nemaju nikakve negativne učinke na vaš sustav. Cijena proizvoda vrlo je pristupačna i dobivate vrijednost za uloženo, pogotovo ako kupujete sa službene stranice proizvođača.

U nastavku pogledajte značajke ovog gela:

 • Gel uklanja uzroke proširenih vena i tako trajno uklanja problem
 • Male i veće proširene vene uklonjene su u roku od nekoliko tjedana nakon početka korištenja gela
 • Kapilare i krvne žile su ojačane, što pomaže u sprječavanju ponovne pojave problema
 • Poboljšana je cirkulacija krvi koja pomaže u hranjenju stanica i čitavog tijela
 • Stijenke žila su dosta ojačane pa nema razloga za buduće pojavljivanje proširenih vena
Kupiti Variconis s 50% popusta*na službenoj web stranici

Kako funkcionira Variconis?

Gel Variconis je siguran za nanošenje na područja zahvaćena proširenim venama i najbolji je način za prevenciju i kontrolu proširenih vena. Nekoliko je istraživanja provedeno kako bi se dokazala učinkovitost ovog gela. Istraživanja potvrđuju da gel pomaže hraniti krvne kapilare, jača stijenke krvnih žila i uklanja pukotine na koži. Sastojci koji se koriste u proizvodnji gela dobro su istraženi kako bi dokazano bili učinkoviti u uklanjanju proširenih vena.

U nastavku pogledajte najvažnije elemente djelovanja ovog gela:

 • Eliminacija proširenih vena – Sastojci korišteni u izradi proizvoda vrlo su učinkoviti u uklanjanju proširenih vena. Sastojci apsorbiraju duboko u zahvaćena područja kako bi uklonili proširene vene.
 • Stijenke krvnih žila su ojačane – stijenke krvnih žila ojačane su uz pomoć snažnih svojstava sastojaka. To je vrlo važno kod kontrole proširenih vena i sprječavanju njihova budućeg pojavljivanja.
 • Oteklina i bol u zahvaćenim područjima se kontrolira – Jedna od ključnih stvari koja utječe osobe s proširenim venama je oticanje i intenzivna bol. Međutim, uz primjenu gela, otok se smanjuje, a bol kontrolira.
 • Poboljšana cirkulacija – Kako stijenke kapilara, vena i arterija jačaju zajedno s uklanjanjem proširenih vena. Cirkulacija postaje bolja. Kako se cirkulacija poboljšava, čitav sustav se dobro hrani i tako jača imunološki sustav.

Sastav Variconis

Variconis je dobiven prirodnim biljkama koje su u svijetu poznate kao učinkovite u poboljšanju cirkulacije krvi, te kontroli i prevenciji proširenih vena. Sastojci su isključivo od biljaka ili iz prirode, stoga gel ne uzrokuje nikakve nuspojave. Sastojci su u odgovarajućoj količini i omjerima čime se iskorištavaju sve njihove prednosti kada se nanose na zahvaćena područja.

Prirodni sastojci koji se korite u izradi proizvoda navedeni su u nastavku:

 • Rosemarinus Leaf ulje
 • Triticum Sativum ulje
 • Thymus Vulgaris ulje
 • Aesculus Hippocastenum
 • Lavandula Hybrida ulje
 • Aloe Vera Barbendensis

Aktivna svojstva gore navedenih sastojaka pomažu u vraćanju protoka krvi, eliminiraju bolove u nogama u zahvaćenim područjima, sprječavaju stvaranje krvnih ugrušaka, te kontroliraju i uklanjaju proširene vene.

Kupiti Variconis s 50% popusta*na službenoj web stranici

Upute za uporabu Variconis

Upute za korištenje ovog gela vrlo su jednostavne i lako ih je slijediti. Ne morate imati neko posebno znanje kako biste razumjeli i znali koristiti ovaj gel. Mogu ga koristiti osobe svih dobnih skupina i etničke pripadnosti. Budući da su sastojci sigurni za ljudsku uporabu i uglavnom su prirodnog podrijetla, nije vam potreban recept liječnika prije naručivanja sa službene web stranice proizvođača. Međutim, ako ste dojilja ili trudnica, morate se prije korištenja posavjetovati s liječnikom.

U nastavku pogledajte najvažnije napomene za korištenje Variconis gela:

 • U potpunosti pročitajte upute na letku koji dolazi s paketom proizvoda
 • Operite ruke
 • Pogođeno područje možete očistiti vodom
 • Nanesite umjerenu količinu gela u ruke i nanesite na zahvaćeno područje

Gel držite izvan dohvata djece. Kako biste u potpunosti iskoristili prednosti ovog gela, savjetujemo vam da ga redovito koristite najmanje 30 dana. Učinci su vidljivi već nakon nekoliko dana.

Gdje kupiti Variconis u Hrvatski i ljekarnama

Preporučujemo vam da proizvod kupite sa službene stranice.

Mnogo je online trgovina i poslovnica. Neke od njih prodaju lažne ili imitirane proizvode. Pod rizikom ste od gubitka teško zarađenog novca ili štetnih nuspojava. Jedino preporučeno mjesto za kupovinu ovog proizvoda je sa službene web stranice proizvođača. Dobivate popust i također ste sigurni da ćete dobiti pravi proizvod. Kada naručujete, morate popuniti obrazac za narudžbu tako da unesete svoje ime, dob, mjesto stanovanja i telefonski broj. Vaši se podaci neće ni sa kime dijeliti.

Korisnička služba će vas kontaktirati kako biste potvrdili svoju narudžbu i otprilike za 5-7 dana paket će stići na željenu lokaciju.

Variconis cijena

Dostupan je na službenoj stranici za samo 290 HRK. Također se nudi i 50 posto popusta. To ga čini vrlo pristupačnim s obzirom na učinak koji ima kod uklanjanja proširenih vena. Iskoristite sniženje cijene ODMAH!

Mišljenja Variconis Forum

Maria Jeremy, 29 s Tajlanda kaže

‘’ Nisam patila od proširenih vena do svog prvog poroda. Odlučila sam koristiti kompresijske čarape, ali to nije uspjelo i bol se samo iz dana u dan povećavala. Doktor mi je preporučio gel Variconis za vene i to je bilo moje rješenje za probleme s proširenim venama. Učinke gela primijetila sam za samo 5 dana i nakon mjesec dana dosljedne primjene bol je nestala, a oteklina gotovo više nije bila ni vidljiva. Toplo preporučam svima koji pate od proširenih vena.’’

Jana Kofa, 45 iz Republike Češke kaže

‘’ Proširene vene kažnjavale su me gotovo deset godina. Probala sam nekolicinu različitih metoda kako bih uklonila problem, od masti, tableta i krema, ali ništa nije pomagalo sve dok nisam naišla na ovaj gel. Gel je toliko učinkovit da hladi područje i smanjuje oticanje za samo par dana. Sada s ponosom mogu reći da više nemam problema s proširenim venama.’’


Kupiti Variconis s 50% popusta*na službenoj web stranici

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: